30 najlepších univerzálnych účesov mužov za sezónu 2017-2018


Viete aké rôzne účesy sú v móde?
1.      Undercard je nepochybne jedným z najmodernejších účesov  tejto sezóny a nie len tejto. Charakteristickým rysom tohto účesu je  – kombinácia orezania a oholenia boku hlavy a dlhé pramene v hornej a zadnej časti hlavy, pričom hranica medzi týmito dĺžkami je viditeľná. Takáto popularita účesu sa zistila kvôli jeho všestrannosti a mnohým jeho možnostiam.

model

2.      Quif je trendový moderný účes, ktorý obsahuje prvky indického mohawku a takzvaného Pompadour bang alebo koka . Ide o strih s oholenými alebo krátkymi orezanými bokmi a  dlhým vrchom a korunkou, ktorá sa postupne skracuje smerom k zadnej časti hlavy. Takéto vlasy vyzerajú skvele na tenkých vlasoch, sú nenáročné v starostlivosti a sú považované za obľúbený účes pre školákov a študentov.

3.      Dlhé vlasy pre mužov sú v tejto sezóne dôležité. Ak máte dobré, hrubé, mierne vlnité vlasy s  dĺžkou nad ramenami alebo mierne nižšie, môžete ich nosiť voľne rozpustené. Hlavná vec je, že vlasy sú čisté a majú dobre upravený vzhľad. Ako bonus, dlhé vlasy vám umožnia experimentovať s účesmi.

tvář

4.      To je jeden z tých účesov mužov, ktoré sa objavili pod vplyvom miešania niekoľkých štýlov. To nám pripomína brilantný Elvis zo 70. rokov a dynamický Morrissey z 80. rokov.

5.      Muži s hustými tvrdými vlasmi by mali venovať pozornosť klasickému strihu so štýlom v južnom štýle. Účinok mokrých vlasov , podobne ako po sprchovaní alebo kúpaní v mori, priťahuje pozornosť dievčat a vyzerá veľmi sexy. Zdvihnite prednú časť vlasov a zagélujte  ju späť, použite gél s účinkom mokrých vlasov. Hrebeňom s malými zubami vytvorte jasnú líniu .

6.      Tajomstvo tohto strihu je správne vystavené proporciám a kontrastu úplne oholených strán a dlhého vrcholu. Tento účes vizuálne pretiahne tvár, takže najviac vyhovuje držiteľom okrúhlej tváre.

focení

7.      Vyzerá to, ako by si sa práve prebudil a nemal čas na hrebeň – to je skutočný hit tejto sezóny. Kreatívna porucha na hlave je obzvlášť jednoduchá, ak máte kučeravé alebo aspoň mierne vlnité vlasy.